Background Patterns

Leuk u te ontmoeten“Kim Berkhof

Kim met tekst

stylist | vrolijk karakter | geboren in december 1975 | inspireert graag mensen | draagt graag jurkjes |  imagocoach | houdt van stoere elementen | vindt romantiek heerlijk | werkt al heel wat jaren als catwalkcoach | energiek in alles wat ze doet | sinds 1998 in het modevak | hardlopen maakt haar hoofd leeg | enthousiast mens | gevoelig persoon | personal shopper | vind high heels prachtig | houdt van een goed basic kledingkast | is lief | vrouwelijk | draagt elke dag armbanden | heeft een creatieve brein | weet veel van jeans | fotografeert alles wat ze leuk vindt | heeft een zorgzaam karakter | loves bohemian en klassieke stijl | draagt graag gympen en laarsjes aan haar voeten | genieten is haar motto”.

Aangenaam! 

Love the life you live, live the life you love. Mijn motto, weliswaar geleend van Bob Marley maar voor mij absoluut een waarheid om je dromen waar te maken, uit te stralen wie je bent en dát in je leven te doen waar je van houdt! Dat is mijn passie. Dat is van waaruit bij Mooi is ontstaan.
Het bedenken, creëren en begeleiden van veel moois!

Al bijna 20 jaar geleden zette ik de eerste stappen op de catwalk. Al heel snel wist ik dat er achter de schermen meer mogelijkheden voor mij waren. De organisatie en uitvoering fascineerde mij. Mijn HBO opleiding Communicatie was dé start naar mijn carrière. Mijn eerste zelf georganiseerde mode evenement stond in 1998. De allereerste van een hele reeks evenementen die mijn rugzak hebben gevuld met een bulk aan ervaring, successen en fijne herinneringen. Kijk gerust even bij Concept en Creatie, wat we voor u zouden kunnen betekenen.

In de loop der jaren ontdekte ik dat mijn creativiteit en gevoel voor mode een nieuwe mogelijkheid schiep, de styling van personen. Na een aantal bijscholingen ben ik in 2010 naast mijn baan in de mode gestart met styling voor fotografie en het geven van imago adviezen aan personen en bedrijven. Nu, 4 jaar later en wijzer is imagocoaching voor mij zoveel meer dan een uiterlijk. Het innerlijk goed voelen mag in deze niet onderbreken. Dat is waarin ik het onderscheid maak en wil maken. Simpelweg omdat ik er blij van word als mijn opdrachtgevers een big smile hebben van de outfit die bij hun persoonlijkheid past. Daar doe je het toch voor!! Meer info vind je bij Imago Coaching en Styling bij Kim Berkhof.

Ik kijk uit naar een ontmoeting, Kim Berkhof 

 


error: Content is protected !!