Waarom Imago Coaching?

 Een nieuwe baan en wilt u uitstralen wie u bent? 
 Chaos in uw kledingkast en weet u werkelijk niet wat u moet aantrekken of wat uw kledingstijl is?
 Voor de eerste keer moeder en geen tijd meer om zelf nog leuk voor de dag te komen?
 Net een eigen bedrijf gestart en vraagt u zich af hoe u zichzelf het beste kunt presenteren?
 Gescheiden van uw partner en wilt u graag weer lekker in uw vel zitten en dat uitstralen?
 Wilt u eens weten welke kleur u het beste staat?

Daarom Imago Coaching!

Imago Coaching biedt de mogelijkheid om uw innerlijk – wie u bent – af te stemmen op uw uiterlijke presentatie. In welke rol, functie of levensfase u ook zit. Imago Coaching biedt een volledig coaching traject aan én de mogelijkheid om losse adviezen te boeken. 

Wat uw vraag ook is, u staat er niet alleen voor. U heeft alleen zelf de mogelijkheid om het te veranderen of aan te pakken. Die stap zetten is soms lastig, het betekent dat u met uzelf aan de slag gaat máár het is ook een cadeau om uzelf op nummer 1 te zetten. Wanneer u de eerste stap zet, zal Kim Berkhof u in dit proces begeleiden omdat ze het beste in u naar boven kan halen. Haar combinatie van luisteren en aanvoelen, het creëren van eigen bewustwording en de juiste vragen stellen, naast haar ruime kennis op het gebied van kleur, materialen en stijlen kan ze helpen u weer te laten stralen. U kunt alleen de eerste stap zetten.

Er volgt ten alle tijden een intake gesprek waar uw coachvraag wordt besproken. Aan de hand daarvan wordt er sámen met u een individueel imago coach traject ingevuld. Binnen uw wensen en uw budget.

Voor losse adviezen als een kleuradvies, persoonlijk kledingadvies, een middag shoppen met uw eigen personal shopper of zakelijk kledingadvies kunt u telefonisch of per mail een afspraak maken. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.