Workshops

“Het leven is een feestje maar je moet wel slingers ophangen!”

Eerste Indruk Analyse 
Benieuwd hoe u over komt bij anderen? Deze workshop geeft het antwoord. En nog leuker, klopt dit beeld ook met uw eigen beeld? 

Kleurworkshop en/of Kledingworkshop. Ook te boeken als zakelijke workshop.
Ideaal voor een leuke middag met vriendinnen of een bijvoorbeeld een vrijgezellenfeest. 
Maar zeker óók voor bedrijven waarbij de groep kennis van zaken krijgt over de ins & outs om zich representatief maar toch eigen te kleden voor hun werk. Iedere keer weer een leuke uitdaging! 

Moeder en Dochter Stylingdag
Een kleur- en kledingadvies voor moeder en dochter gegeven dóór moeder en dochter. Styliste Kim Berkhof en haar moeder, die dames al meer dan 40 jaar kledingadvies geeft, maken er voor moeders en dochters een speciale dag van. One to remember!

Beautiful Face 
Zoals Sophia Loren ooit zei “Als je leert je verstand en poederdoos te gebruiken, zul je echt mooi zijn”. De workshop om voor eens en altijd te weten hoe u zich kunt opmaken. Voor dagelijks gebruik of een speciale gelegenheid.

Me & My High Heels 
Altijd al eens echt op hoge hakken willen lopen? Maar krijgt u het niet voor elkaar? Dan hebben we de oplossing met deze workshop! LEF vereist, HILARITEIT alom!!

Sex and the City Workshop 
Gelakt, gekapt & gehakt in één dag. De workshop voor u en uw vriendinnen. Een combinatie van kleur, kleding, stijl, high heels, visagie & haar en uiteraard een Cosmopolitan!! 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.